1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKA VODI PROTIV ZVEZDE: Treća sreća za Stojiljkovića (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.15 u 19:54

Posle prvih 45 minuta na Banovom brdu u poslednjem meču 27. kola Jelen Superlige domaći Čukarički vodi protiv Crvene zvezde sa 1:0 pošto je u drugom minutu nadoknade izgubljenog vremena mrežu Rajkovićevog gola pogodio Nikola Stojiljković.

Napadač „brđana“ je i na samom početku meča imao dve vrlo dobre prilike, ali ono što je propustio tada nije u 47. minutu kada mu nije bilo teško da posle asistencije Filipa Stojkovića koji je uradio više od pola posla pogodi gol Crvene zvezde koji je praktično ostao nebranjen posle Rajkovićevog istrčavanja.


(Izvor: youtube.com/pbogdanovic)

Zvezda je svoje prilike imala preko Aleksandra Kataija koji je u jednoj od njih bio „jedan na jedan“ sa golmanom Stevanovićem koji je odbranio šut veziste crveno-belih, a najbliži golu bio je Mihailo Ristić koji je odlično izveo slobodan udarac, ali je lopta posle njegovog šuta završila tek uz desnu stativu.

Zanimljiv detalj se desio i na samom početku meča kada je sudija Filipović na kratko prekinuo utakmicu zbog neprimerenog skandiranja navijača Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter