1
Evrokupovi

MARIO GECE: Navijači, žao mi je

Objavljeno: 08.05.15 u 11:41

Fudbaleri Bajerna doživeli su pravi brodolom na gostovanju na „Nou Kampu“ u okrviru prvog meča polufinala Lige šampiona pošto su sa 3:0 izgubili od domaće Barselone.

Ofanzivni vezista bavarskog giganta, Mario Gece, uputio je navijačima javno izvinjenje zbog ubedljivog poraza.

Gece je na internetu video šale koje se na račun njegovog kluba masovno postavljaju na sve društvene mreže i nije bio preterano oduševljen prizorom.

Takođe, on je pročitao u medijima tekstove kako je za vreme utakmice vodio prijateljske razgovore sa Mark-Andre ter Stegenom, golmanom Barse.

– Video sam kako neki mediji pišu kako sam se za vreme meča šalio sa svojim prijateljem ter Stegenom – kazao je Gece.

– Ljudi koji misle da mi nimalo nije stalo do ovog takmičenja su u potpunosti pogrešnih shvatanja. U najmanju ruku sam bio razočaran utakmicom kao i svi moji saigrači i naši navijači – objašnjava Gece.

– Ukoliko su stvari izgledale drugačije, ja bih želeo da se izvinim – kazao je Nemac.

– Želim da nagalsim jasno i glasno da uvek na terenu dajem sve od sebe. Želim da dostignem određene uspehe sa svojim klubom, i uvek sam se ponašao pristojno prema navijačima Bajerna ali i prema protivnicima i njihovim navijačima – insistira Gece.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter