1
Domaći fudbal

IGRA ‘GLUVIH TELEFONA’ U HUMSKOJ: Đurić tvrdi da je dug Partizana znatno manji od 12.000.000!

Objavljeno: 08.05.15 u 16:38

Objavljivanje preseka finansijskog stanja u Partizanu i dug od 12.000.000 evra izazvao je različite reakcije. Neki su začuđeni odakle toliki dug, neki smatraju da je još i veći, ali bivši predsednik Dragan Đurić tvrdi da je dug u stvari mnogo manji. 

Član Upravnog odbora Ivan Maričić otkrio je podatak da Partizan ne može da naplati 4.000.000 zbog stečaja i slično…

– A šta ćemo sa novcem koji je ušao u klub na ime transfera Petra Škuletića u Lokomotivu –  pita se Dragan Đurić, bivši predsednik crno-belih. – Reč je o 4.000.000 evra koja su ušla u klub početkom februara, posle njegovog odlaska u Rusiju. A tek da podsetim, Škuletića je baš prethodna uprava vratila u Partizan.

Finansijski izveštaj je zaključen na dan 31. decembra 2014, pre transfera Škuletića, ali Đurić insistira da se javnosti predstave kompletni podaci.
– Partizan će tek da dobije novac od UEFA,zatim od transfera Lazara Markovića, Matije Nastasića, ugovora sa Arenasportom i Adidasom, dobiće i procenat od odlaska Aleksandra Mitroivća iz Anderlehta, a sve je te poslove sklapala prethodna uprava. To znači da je dug manji nego što je prikazano. Zatim, u delu gde su prikazane obaveze prema povezanim licima predstavljen je nepostojeći dug od 110.000.000 dinara. Na istom mestu je i dug prema jednoj kompaniji od 45.000.000 dinara, a navodi se kasnije kako ista firma duguje Partizanu 10.000.000 dinara – pojasnio je Đurić.

U izjavi za ‘Kurir’ Maričić je odgovorio:
– Izveštaj koji smo predstavili urađen je na osnovu dostupnih papira i ugovora. Ukoliko postoje neki aneksi, koje Dragan Đurić poseduje neka ih dostavi. Moguće je da negde na stadionu postoje određeni ugovori koje nismo dobili, iako smo zahtevali da nam se sve dostavi. Verujte, neće biti nikakav problem da priznamo grešku. Štaviše, biće nam drago, svima nama je u interesu da situacija u Partizanu bude što bolja – zaključio je Maričić.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. JEDI G..NA , MAJMUNE RASPALI. KAD ZAVRSIS IZA RESETAKA,MOZES DA PRICAS, AKO TI DOZVOLE. VECEG LOPOVA OD TEBE NEMA,NI OVI NISU CVECE. VISE PUTA SI SE POJAVIO U MEDIJIMA ZA OVI 6 MESECI,NE GO ZA ONIH 6 GODINA KAO PREDSEDNIK. STOKOOOOOOOO !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter