0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKA UOČI ZVEZDE: Eh, kada bismo svake nedelje igrali takve utakmice…

Objavljeno: 08.05.15 u 16:51

Šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević obećao je da će njegova ekipa pružiti dobru partiju protiv Crvene zvezde u 27. kolu domaćeg šampionata i dodao da mu je najbitnije da utakmica prodje u fer i korektnoj atmosferi.

Dolazi nam u goste prvak države i očekuje nas praznik fudbala. Znamo šta je Zvezda, ali obećavam da ćemo pružiti dobru partiju. Verujem da će biti prava fudbalska atmosfera, posebno jer znamo šta se sve dešavalo u poslednje vreme. Respektujemo Zvezdine igrače i njenu istoriju, neka pobedi bolji, kao i da se izbegnu nemile scene – rekao je Milojević na konferenciji za medije na Banovom brdu.

Istakao je da je ekipa veoma motivisana pred duel sa crveno-belima. 

Voleo bih da svake nedelje igramo jake utakmice i pred punim stadionom. Partizan i Zvezda su magnet i voleo bih da stalno igramo takve utakmice. Sigurno će to biti motiv za moje, ali i Zvezdine fudbalere. Inspirišu nas velike utakmice i nadam se da ćemo se predstaviti u najboljem mogućem svetlu. Dobro se poznajemo. Zvezda igra agresivno, imala je samo kiks protiv Novog Pazara. Gajimo sličan stil igre i prema svim parametrima očekuje nas lepa utakmica.

Milojević je dodao da Zvezda još ima šanse za titulu.

Kapiten Čukaricckog Igor Matić istakao je da nema favorita u predstojećem meču.

Očekujem lepu utakmicu, za publiku. Svi smo orni i spremni, poštujemo zvaničnog šampiona Srbije, ali nadamo se povoljnom rezultatu.

Težak i neizvestan meč očekuje i vezista Obeng Regan, ali se nada da će njegova ekipa osvojiti tri boda.. – Zvezda ima dobre igrače, biće teško, ali daćemo sve od sebe da dobijemo. Veliki meč nas očekuje- zaključio je Regan.

Utakmica Čukarički i Crvena zvezda igra se u nedelju od 19 sati na stadionu na Banovom brdu.

Predstavnici Čukaričkog su na današnjoj konferenciji povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv raka jajnika, čiji je ovogodišmnji moto “I muškarci brinu” izrazili podršku ženama i skrenuli pažnju na važnost podizanja svesti o redovnim pregledima kod lekara.

Inače, danas je sa Banovog brda stigao i odlovor Luki Joviću, a šta o Čuki misli trener zvezde Nenad Lalatović možete pročitati OVDE.

hotsport.rs       

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter