0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Kačar ponovo spasio Hamburger (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.15 u 22:22

Ostalo je još samo tri kola do kraja Bundeslige, a utakmicom u Hamburgu otvornea je 32. runda. Sastala su se dva kluba koja se grčevito bore za opstanak da bi na kraju HSV i Frajburg podelili bodove odigravši 1:1.

Ponovo je junak Hamburgera bio Gojko Kačar koji je prošlog vikenda bio meč viner u duelu sa Majncom, da bi večeras pogotkom u 90. minutu spasio svoj tim od poraza pogotkom na kom bi mu pozavideli i najbolji napadači. Naime, Novosašanin je u petercu nadskočio golmana Burkija, a da pri tome nije napravio faul, pa je publika na Imteh areni mogla da odahne.


(Izvor: rutube.com/Футболонлайн.net)

Inače gosti su do prednosti došli sredinom prvog dela igre kada je Mehmedi na asistenciju Gedea savladao Adlera. Sva tri srpska internacionalca odigrala su ceo meč, Kačar i Rajković za domaće, a Stefan Mitrović za goste.

Ako ništa drugo HSV je zadržao jedan bod prednosti u odnosu na večerašnjeg rivala i dodatno je pobegao Hanoveru odnosno udaljio se od Paderborna koji su mu uz poslednjeplasirani Štutgart rivali u borbi za opstanak.

Bundesliga, 32. kolo

Rezultati:

Hamburger – Frajburg 1:1
(0:1)
(Kačar 90 – Mehmedi 25)

Subota, 9. maj
15.30h Bajern Minhen – Augzburg
15.30h Borusija Menhengladbah – Bajer Leverkuzen
15.30h Hanover – Verder
15.30h Ajntraht – Hofenhajm
15.30h Borusija Dortmund – Herta
18.30h Štutgart – Majnc

Nedelja, 10. maj
15.30h Paderborn – Volfzburg
17.30h Keln – Šalke

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter