9
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

PET ZVEZDINIH ŽELJA: Na spisku pojačanja dve stare želje i jedan Brazilac

Objavljeno: 07.05.15 u 21:37

Kraj fudbalske sezone se bliži, pa naši klubovi već sada razmišljaju o predstojećem prelaznom roku s obzirom da će pauza biti nikada kraća jer će Jelen Superliga naredne sezone početi već sredinom jula.

Crvena zvezda će pripreme za novu takmičarsku godinu početi verovatno već 12. juna pošto je očekuju kvalifikacije za Ligu Evrope (ukoliko se ne desi čudo pa prestigne Partizan u poslednjih pet kola) pa ne čudi što se već sada razmišlja o pojačanjima od kojih je prvo već stiglo na Marakanu u vidu Vladimira Jovovića, fudbalera Sutjeske pod suspenzijom.

Ponovo se spominje da bi među crveno-bele mogao da stigne Rade Krunić koji je u prethodna dva prelazna roka dovođen u vezu sa našim najtrofejnijim klubom, ali je na kraju završio u čačanskom Borcu.

Druga želja je mladi levi bek Zenita iz Sankt Peterburga i bivšii mladi reprezentativac Milan Rodić, a u ovom slučaju se ističe dobra saradnja dva kluba odnosno glavnu ulogu bi mogao da odigra zajedniči sponzor Gasprom.

Ukoliko ekipu prema najavama napusti golman Predrag Rajković koji se povezuje sa belgijskim Brižom, a njegovim stopama krene i Damir Kahriman u Crvenu zvezdu bi mogao da dođe iskusni Milan Borjan, bivši golman Rada i reprezentativac Kanade.

U Beograd bi iz Novog Pazara mogao da stigne Brazilac Matos koga bi Lalatović vrlo rado video u svom timu, kao i mladi vezista subotičkog Spartaka Srđan Plavšić kojem je tek 18 godina.

Nema sumnje da će Zvezdi biti neophodno pojačanje i u špicu ukoliko klub napuste Jović i Parker, ali za sada nije poznato ko bi mogao da ih zameni. Nije nemoguće da se u Ljutice Bogdana vrati Đorđe Despotović koji je pozajmljen kazahstanskom Žetisuu, a danas je u ligaškom meču protiv Astane postighao lep pogodak.

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

  1. Prvo odricete se mladih igraca zarad para, bolje je prodati Parkera, Kataia, Andjelkovica, Bosancica, te takve igrace i smanjiti na isplatama, dovesti igrace jos iz omladinske skole batalite se prodaje Rajkovica, Jovica, kovacevica Ristica, ………. na mladim igracima graditi sledece prvenstvo i ligu sampiona evrope ……………….

    0
    0
    Odgovori
  2. Nenad Lalatovic po zavrsetku sezone vise nece biti trener Zvezde jer je pokazao da blage veze nema tako da licitacija sa igracima nevredi dok nedodje novi trener a zavisice od toga i dali cemo igrati evropu tako da je jos rano za ove price.Pozz.MKd

    0
    0
    Odgovori
  3. naše najveće pojačanje da promenimo trenera,a zatim da se zahvalimo starudijama,Pavićavić,Anđelković,Luković(možda)za ovog zadnjeg sam rezevisan,u špic prodati luku ako može pet miliona zadržati Ristića,Grujića,(obavezno )Savićevića uz boljeg trenera biće najbolji vezni u regionu,Avramovskog,pojačanja slažem se za sve gore navedene plus Dražić,Paločević,Ivanić,špic iz Lučana i Onjilao i Despotović da se vrate,van PARKER,Orlandić(potreban mu je trener za kadete i pionire osnovne tehnike da nauči,prijem trčanje…)1.Kahriman,2.Petković,3.Mijailovićmlađi ili Rodić(ako je u dobroj formi)4.M,Bođ,5.LAZIĆ(ekstra štoper budala ga sklonila)6.Grujić,7.Dražić,8.Savićević,)9.Onjilo.10.Ristić,11.Mali iz Spartakarez.V.Jovanović,Despotović,Manojlović(g),cvetković,Avramovski,Stojanović(stariji),Stojanović(štoper),Krunić,Brazilac iz N.Pazara,Karaklajić,Crnogorče(mali )Paločević

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovi svaki prelazni rok nemilosrdno dovode po 10 i više pojačanja, dok Mali Vučko sve to finansira iz džepova srpskih obveznika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter