1
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Italijani daleko od finala, Sevilja razbila Fiorentinu, Dnjepar odoleo u Napulju (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.15 u 22:59

Odigrane su prve polufinalne utakmice Lige Evrope nakon kojih su finalu bliži Sevilja koja je do nogu potukla Fiorentinu i Dnjepar koji je uspeo da ostane neporažen u Napulju.

Aktuelni osvajač drugog po rangu evropskog klupskog takmičenja očigledno nema nameru da preda trofej odnosno žarko želi da konačno naplati sve uspehe u ovoj ligi i plasira se u Ligu šampiona. Prva dva gola delo su desnog beka Aleksa Vidala koji je možda odigrao i meč karijere, dok je treći put mrežu večeras vrlo nesigurnog Neta pogodio Gameiro.


(Izvor: videa.hu/dnaofsports.gr)


(Izvor: videa.hu/dnaofsports.gr)


(Izvor: videa.hu/toffi.sagvan)

Ono što je vrlo zanimljivo za Fiorentinu večeras nije igrao nijedan Italijan odnosno startnih 11 plus tri igrača koja su ušla sa klupe nisu domaći igrači već su svi stranci, a među njima je bio i Nenad Tomović koji je odigrao samo 45 minuta.

Na napuljskom San Paolu domaći su terensku inicijativu iz prvog poluvremena uspeli da konkretizuju pogotkom na startu drugog dela igre. I kada se očekivalo da gol gostiju iz Ukrajine bude dodatno napadnut usledio je šok pošto je rezervista Seleznjov samo što je ušao u igru savladao Anduhara, ali iz čistog ofsajda što je promaklo norveškoj sudijskoj petorci.


(Izvor: videa.hu/toffi.sagvan)


(Izvor: videa.hu/toffi.sagvan)

Revanš mečevi su na programu već narednog četvrtka.

Liga Evrope, polufinale (prve utakmice)

Rezultati:

Napoli – Dnjepar 1:1 (0:0)
(Lopez 50 – Seleznjov 81)

Sevilja – Fiorentina 3:0 (1:0)
(Aleks Vidal 17, 52, Gameiro 75)

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter