0
Evrokupovi

TIJAGO ALKANTARA: Trudićemo se da zaustavimo Mesija

Objavljeno: 06.05.15 u 10:42

Vezni fudbaler Bajern Minhena, Tijago Alkantara, priznao je da bi ostao u Barseloni da je njegov sadašnji trener Pep Gvardiola ostao na mestu trenera katalonskog giganta.

Gvardiola je napustio „Nou Kamp“ u leto 2012. godine, a nakon godinu dana pauze preuzeo je Bajern u junu 2013. godine i ubrzo nakon toga je doveo Alkantaru na „Alijanc Arenu“.

Španski duo sada se sprema za večerašnji okršaj sa bivšim klubom u okviru polufinala Lige šampiona od 20:45 sati na stadionu u Barseloni.

– Gvardiola je oduvek imao mnogo vere u mene, a i ja u njega takođe. Tako da je on i dalje u Barseloni verovatno bih i ja i dalje bio u tom klubu – kazao je Tijago.

– Međutim, vraćanje u prošlost nikome nije pomoglo za bolju budućnost, tako da sam i dalje vrlo srećan što sam sa njim u Bajernu – rekao je Alkantara.

Naravno, kada je večerašnji meč u pitanju, u centru pažnje je Lionel Mesi.

– Mesi je sjajan, sada igra duboko u napadu i postigao je 38 golova u Primeri. Da je na svakom meču postigao po gol, to bi i dalje bilo mnogo – kazao je Alkantara.

– On je jedinstven na celom svetu. Ali kada možete to da prepoznate, kada imate poštovanja prema tome, kada znate da je bolji od vas, onda morate da se potrudite da mu oduzmete loptu na svaki način – podvukao je Alkantara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter