in , ,

PODVUKLI CRTU: FK Partizan otkrio koliko tačno duguje, četiri miliona evra duga nenaplativo (VIDEO)

FOTO: FK PARTIZAN

U prostorijama FK Partizan danas pre podne je održana pres konferencija, a povod je bio iznošenje finansijskog poslovanja FK Partizan za 2014. godinu.

Podnosioci izveštaja ispred klupskih organa, bili su: Ivan Maričić, član Upravnog odbora FK Partizan i predsednik Euro Axis bank, kao i Duško Vasiljević, direktor firme za poslovni konsalting DOO Vaskons JVP Novi Sad.

U 2014. godini, Partizan je zaradio 1,2 milijardi dinara, a potrošio 1,6 milijardi odnosno više nego što je zaradio. Najveći deo rashoda Partizana odnosi se na troškove zarade, a oni su tokom 2014. godne iznosili 830 miliona dinara.

Detaljan izveštaj možete da čujete na snimku ispod.

Član uprave crno-belih Ivan Maričić je ponovio podatak da je Partizanov dug 14,9 miliona evra, ali i da ima potraživanja od 6,8 miliona evra.

Međutim od tih potraživanja Partizan realno može da naplati samo 2,8 miliona evra.

– Ostala potraživanja nisu naplativa. Evo, navešću vam primere – imali smo ugovor sa Saragosom (prodaja Ivana Obradovića), ali ne možemo da naplatimo poslednju ratu, jer je Saragosa otišla u stečaj. Ili, imali smo sponzorstvo Galenike, ali ni to ne možemo da naplatimo, jer je Galenika u sličnim problemima, rekao je Maričić, prenosi Mondo.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PLANSKI RAD: Cedevita čuva Bilana do 2017. godine

VETERAN ZA VETERANA: Murinjo u Čelsi dovodi igrača koji ni u Liverpulu nije igrao