0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

VOVA OTKRIO: Ima neka tajna veza – dva gola, Milinković… Ne zaboravlja se ni Nikolić!

Objavljeno: 04.05.15 u 16:36

Odigrao je Vladimir Volkov utakmicu života u derbiju protiv Vojvodine. Sačuvao svoj gol, postigao dva i sve je izvesnije da se titula vraća u Humsku… 

Ako se neko slučajno zapitao ‘šta mu bi’, evo i zašto je Vova odigrao vanserijski:

– Ova utakmica je bila prekretnica sezone. Rekao sam saigračima pred početak meča da držimo pehar u jednoj ruci ako slavimo u Novom Sadu. Ostala su četiri susreta do kraja i mislim da ćemo šlag na tortu staviti već u narednom kolu, protiv Spartaka i osvojiti titulu – rekao je Volkov za Goal.com.

Levi bek crno-belih ne postiže često golove, a tek dva…

– Tako nešto desilo mi se prvi put posle sedam godina. Interesantno, prethodni slučaj zabeležen je upravo pod komandom Zorana Milinkovića, samo u dresu BSK-a iz Borče, kad sam igrao ofanzivnije. Dao sam i za Šerif dva gola na jednoj utakmici, bio strelac i ranije za Partizan, međutim, jučerašnji dan je bio veličanstven i neću ga zaboraviti dok sam živ.

Hvali Vova novog šefa stručnog štaba, ali ne zaboravlja ni njegovog prethodnika, Marka Nikolića.

– Došao je trener koji poseduje kvalitet i čiji rad dobro poznajem, vidi se Milinkovićeva i ruka njegovih pomoćnika, međutim, ne bi trebalo zaboraviti Marka Nikolića i njegove saradnike koji su nam na kraju jeseni omogućili da imamo šest bodova prednosti i sa kojima smo igrali Ligu Evrope. Njihov uticaj u ovoj tituli nikako ne bi trebalo zanemariti – jasan je Volkov.

Osim što vodi Partizan ka tituli, oštar je i na jeziku, a ima i smisla za humor…

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter