0
Fudbal

E, OVO JE DERBI: Tresla se ‘Bombonjera’, pobeda Boke u Superklasiku i revija spektakularnih poteza (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.15 u 10:52

Odavno je svima poznato da je argentinski derbi između Boke Juniors i River Plate jedan od najboljih na svetu, a novi Superklasiko samo je potvrdio svoj status u svetu fudbala. ‘Bombonjera’ je videla novu pobedu Boke rezultatom 2:0, ali je do nje došla golovima tek u poslednjih pet minuta.

Ceo meč obilovao je sa mnogo uzbuđenja i puno spektakularnih poteza, tako da iako do 85. minuta nismo videli nijedan gol, bilo je prilika za barem tri ili četiri fantastična pogotka za TV špice. Sreće da zatresu mrežu redom nisu imali Bokini Čavez i Dani Osvaldo i Riverovi Karlos Sančez i Rodrigo Mora.

A bilo je i pokušaja da se iz kornera savlada protivnički golman, ali je Mora ponovo pogodio okvir gola, opet je stativa bila saveznik Boke.

I zasta bi prava šteta bila da se ovakav spektakl završio bez golova. Da tako ne bude, pobrinuli su se prvo Karlos Pavon u 85., a onda i Pablo Perez tri minuta kasnije i malo je reći da je ‘Bombonjera’ tada eksplodirala.

https://www.youtube.com/watch?v=t-9XcvKawS0

Pobedom u još jednom Superklasiku Boka je izbila na lidersku poziciju na tabeli argentinske lige sa 27 bodova, a iza sebe je ostavila upravo River Platu sa tri boda manje.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter