0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

LUIS ENRIKE: Sa Bajernom kao sa Kordobom

Objavljeno: 03.05.15 u 11:25

Šef struke Barselone Luis Enrike izjavio je da recept sa meča sa Kordobom treba preneti na duel sa Bajernom u Ligi šampiona.

Barselona je demolirala Kordobu sa 8:0 u Primeri pred prvi polufinalni meč Lige šampiona sa Bajernom.

– Fudbal je komplikovan sport. U dobroj smo formi, ali ekipa mora da se osveži pre svakog meča. Stvarali smo šanse 39 minuta, ali nismo bili koncentrisani u završnici – rekao je Enrike i dodao:

– Golovi Ivana Rakitića i Luisa Suareza su bili važni. U drugom poluvremenu smo bili daleko efikasniji. Osvojili smo tri bitna boda i srećan sam zbog toga. Fudbal je komplikovan sport. U dobroj smo formi, ali ekipa mora da se osveži pre svakog meča – izjavio je Enrike i nastavio:

– Stvarali smo šanse 39 minuta, ali nismo bili koncentrisani u završnici. Golovi Ivana Rakitića i Luisa Suareza su bili važni. U drugom poluvremenu smo bili daleko efikasniji. Osvojili smo tri bitna boda i srećan sam zbog toga – podvukao je Enrike.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter