0
Evropske lige

NESREPMAN: Jaja Ture propušta dve utakmice

Objavljeno: 02.05.15 u 08:45

Šef struke Mančester Sitija Manuel Pelegrini kazao je da će vezni igrač tog tima, Jaja Ture, zbog povrede, najverovatnije propustiti naredna dva susreta u Premijer ligi, počevši od duela sa Totenhemom u nedelju.

Tim sa Etihada je minulog vikenda savladao Aston Vilu rezultatom 3:2, a fudbaler iz Obale Slonovače je zbog povrede napustio teren u poluvremenu. Trener Pelegrini je najavio da osim meča sa „Sparsima“ zadnji vezni verovatno neće igrati ni protiv KPR-a.

– Jaja je povređen, mislim da će se oporavljati bar nedelju dana. Teško da će igrati protiv KPR-a – rekao je Pelegrini i dodao da će u meču sa Totenhemom tim i dalje biti bez kapitena Vensana Kompanija – istakao je Pelegrini i nastavio: 

– Kompani se oporavlja i možda će biti spreman naredne nedelje, a od ostalih igrača povređen je samo Stevan Jovetić – dodao je Argentinac.

Mančester Siti je trenutno na drugom mestu tabele sa saldom od 67 bodova, koliko ima i Arsenal koji je odigrao meč manje. Četvrti je Mančester junajted sa sakupljenih 65 bodova i ova tri tima će se do kraja sezone boriti za mesta koje direktno vode u Ligu šampiona.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter