2
Domaći fudbal

FOTO: fkrad.rs

MILENKOVIĆ: Daćemo sve od sebe u meču sa Zvezdom

Objavljeno: 02.05.15 u 11:26

U okviru 26.kola Jelen Superlige Srbije fudbalerima Rada predstoji gostovanje u Ljutice Bogdana, ekipi Crvene zvezde. Utakmica se igra u nedelju,3. maja sa početkom od 17 časova, bez prisustva publike, jer je stadion „Rajko Mitić“ suspendovan zbog nereda na 148.večitom derbiju, ali je obezbeđen prenos na prvom programu TV Arena Sport.

U utakmici u kojoj Crvena zvezda mora, a Rad može, momci trenera Milana Milanovića potpuno rasterećeni i puni neophodnog samopouzdanja odlaze u goste crveno-belima, da maksimalnim angažovanjem prikažu dopadljivu partiju i da opravdaju epitet jedne od najboljih ekipa u prolećnom delu prvenstva.

Motiva ima na pretek, to znaju u taboru građevinara, i nesumljivo je da će dati sve od sebe da ispune želju svojih vernih navijača. Pokriće za ostvarene želja ima dovoljno, dobre partije u kontinuitetu,ohrabruje najbolja igra protiv Mladosti u predvečerje gradskog derbija , ohrabruje i činjenica da su jesenas građevinari prošli Zvezdu u Kupu i da su u prvom delu prvenstva , uprkos porazu 2:1, prikazali odličnu fudbalsku predstavu u kojoj su se crveno–beli provukli kroz iglene uši na Vračaru.

Želja i pokrića za ostvarenje istih ima na pretek, ali samo je to sve potrebno ispoljiti na travnatom tepihu stadiona „Rajko Mitić„.

Pomoćni trener Dragoslav Milenković, poslovično oprezan, ceni ekipu Crvene zvezde, ne podleže euforiji, i ističe da je cilj Građevinara da se na stadionu „Rajko Mitić“ prikažu u najboljem svetlu.

– Meč sa Crvenom zvezdom dočekujemo u dobrom raspoloženju. Iza nas je 10 kola, osvojili smo sedam pobeda i zabeležili tri negativna rezultata, što u skorijoj istoriji našeg kluba nije zabeleženo. Idemo da se nadigravamo sa Crvenom zvezdom, koju poštujemo i koja se bori za titulu državnog prvaka. Mi smo osvojili 21 bod, imamo dobru ekipu, dobar spoj mladosti i iskustva, ekipu sastavljenu od internacionalaca i omladinskih reprezentativaca i cilj nam je da se u Ljutice Bogdana predstavimo u najboljem svetlu, odnosno da pokažemo da naša ekipa ima šta da kaže u srpskom fudbalu – rekao je Milenković na konferenciji za štampu.

Kapiten Branislav Milošević žali što će se meč igrati bez prisustva publike, ali najavljuje bespoštednu borbu i nada se pozitivnom rezultatu.

– Igramo dobro ovog proleća i idemo u Ljutice Bogdana da se nadigravamo. Žao mi je što nećemo imati podršku naših vernih navijača, ali daćemo sve od sebe da odigramo dobro i nadam se pozitivnom rezultatu – istakao je kapiten „Građevinara„.

hotsport.rs 

0
0

2 Komentara

  1. ako budete iskreni sa željom da ih pobedite i ako budete kompletni,lako će te pobediti.oni su opasni kao mrtav konj-

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter