0
Evropske lige

PRINC RIMA: Nisam prepreka na putu Rome

Objavljeno: 01.05.15 u 08:49

Frančesko Toti ponovo je pokazao koliko je odan klubu sa Olimpika kada je prokomentarisao navode oko produženja njegovog ugovora: „Nikada Romi neću predstavljati problem“.

Aktuelni ugovor kapitena „Vučice“ ističe u junu 2016. godine, a pojavile su se glasine kako klub ne želi da mu ponudi novi „papir“, forsirajući njegovo povlačenje.

– Želim nešto da razjasnim. Nikada nisam tražio da se moj ugovor promeni – rekao je Toti na Fejsbuk stranici.  Vlasnici, klub i ja uvek smo se slagali kada je to u pitanju. To je moja strast koja me vezuje sa bojama ovog kluba – poručio je Toti.

– Nikada nisam, niti ći predstavljati problem Romi. Aplaudiraću i na terenu i sa klupe, kao i sa strane onim igračima koji nose i koji budu nosili ovaj dres. Uvek sam želeo i sanjao sam najbolje za ovaj tim.

Toti je takođe prokomentarisao i priče da je nesrećan činjenicom da je bio na klupi tokom ubedljive pobede nad Sasuolom u gostima od 3:0.

– U ovim finalnim rundama sezone biće odlučena naša pozicija na tabeli. Moramo da pokušamo da dostignemo naše ciljeve, a to je drugo mesto i direktan plasman u Ligu šampiona. Svako od nas će morati da ostavi svoja mišljenja sa strane, jer je sada vreme da budemo ujedinji i dostignemo planirano. Klub, igrači i navijači moraju da se drže zajedno za dobrobit Rome – kazao je Toti i podvukao:

– Ostavimo nagađanja u medijima i odluke o mojoj budućnosti do juna. Mogu samo da kažem da me igranje čini srećnim, ali trenutno sagledavam stvari i van mog prisustva na terenu. Osećam da mogu da pomognem svojim prisustvom kako na terenu tako i van njega – podvukao je Toti, prenosi goal.com/rs.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter