1
Evropske lige

FRKA U BAJERNU: Ovakvi bolje i da ne putujemo u Barselonu!

Objavljeno: 01.05.15 u 14:01

Bajern u prvenstvu već ima obezbeđenu titulu šampiona Nemačke, ali je jedan poraz i to posle jedanaesteraca u polufinalu nacionalnog Kupa bio dovoljan da se upali crveno svetlo i zbiju redovi pred polufinale Lige šampiona.

Bavarci su u utorak doživeli bolnu eliminaciju iz Kupa Nemačke, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca u finale je prošao veliki rival Borusija iz Dortmunda. Zato je u Minhenu već upaljen alarm, jer se protiv Barselone u polufinalu Lige šampiona mora mnogo bolje ako žele do povoljnog rezultata pred revanš.

– Bili smo nemarni. Moramo da se branimo i napadamo kao tim. Napravili smo previše grešaka nakon vođstva. Imali smo veliku šansu protiv Dortmunda i ogorčen sam zbog načina kako su se stvari odvijale. Nije moralo tako da bude. Ovo nam je tek peti poraz ove sezone posle 45 odigranih utakmica – rekao je štoper Bavaraca Žerom Boateng za nemački ‘Kiker’.

Protiv Barselone se sa takvom igrom neće dobro provesti, kaže on i daje zanimljivu konstataciju.

– Barselona je jedan od najboljih timova na svetu i biće nam potrebna vrhunska partija. Ako budemo igrali kao protiv Dortmunda posle 70. minuta, onda nema potreba da idemo u Španiju – objasnio je Boateng.

Prvi meč polufinala između Barselone i Bajerna igra se u sredu u Kataloniji u standardnom terminu od 20:45h.

hotsport.rs  

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter