0
Domaći fudbal

ŽARKO ZEČEVIĆ OTKRIO: Posvađao sam se sa Grobarima zbog…

Objavljeno: 30.04.15 u 10:45

Na spomen imena FK Partizan, gotovo da nema osobe u Srbiji koji barem u delu svoje svesti neće imati – Žarka Zečevića.

Bivši generalni sekretar kluba ostaće upamćen kao jedan od najboljih funkcionera u istoriji crno-belih.

Međutim, kraj njegovog mandata obeležio je veliki rat sa najvatrenijim navijačima „Parnog valjka„. Zečević je odlučio da otkrije javnosti kako je do svega toga došlo.

– Sve je krenulo posle utakmice sa Borcem iz Čačka, kada je Dragan Ćirić šutirao penal, a oni mu zviždali. E pa ne može tako. Dobijete 300 besplatnih ulaznica, a onda zviždite igraču Partizana. Tada je sve puklo. Posle toga su me živog sahranjivali, nosili krstaču kroz grad, vređali mene i članove moje porodice, a niko nije stao u moju zaštitu. Ma dobro. Bilo je i prošlo, ne bih se vraćao na to – rekao je Zečević za Kurir.

Popularni „Zeka“ dodao je da mu na kraju pameti nije povratak u crno-belo jato.

– Imao sam oca i on mi je bio najbolji savetnik i mentor, govorio mi je: „Nemoj nikada da se vratiš tamo gde si bio uspešan, jer nikada nećeš ponoviti takav uspeh. Povratak u Partizan sigurno ne dolazi u obzir, a što se sporta tiče, sve je moguće. Jedino je sigurno da neću biti ministar sporta – istakao je Zečević.

Bivši funkcioner Partizana i dan danas slovi za čoveka koji ima izuzetno snažan uticaj iz kluba. Urbana je legenda da je „njegova bivša kancelarij“, zapravo, i dalje njegovo sadašnje radno mesto.

Nije mali broj onih koji veruju da Zečević i dalje drži sve konce u rukama kada je reč o donošenju odluka u crno-belom klubu. Takođe, po dolasku Popovića na čelu kluba, u javnosti se spominjalo ime Žarka Zečevića koji je, navodno, postavio Popovića na tu funkciju kako bi nastavio da neometano vlada iz senke.

Ipak, bivši funkcioner Partizana na sve te priče samo odmahuje rukom.

– Nemam dogovor s vlastima, niti radim u interesu vlasti. Te priče i intrige nemaju veza sa životom. Nema nikakvog dogovora – podvukao je Zečević.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter