0
Evropske lige

NOVI OBRT: Inzagi ostaje na klupi Milana

Objavljeno: 30.04.15 u 21:21

Informacije u vezi trenera Milana Filipa Inzagija menjaju se kao na traci, pa se tako od pobune igrača i gotovo sigurnog odlaska sa te funkcije došlo do toga da italijanski mediji danas tvrde da će nekada ubojiti centarfor i naredne sezone voditi „rosonere“.

Sadašnja uprava kluba navodno je odlučila da da još jednu šansu Inzagiju da u narednoj sezoni pokuša da popravi katastrofalne rezultate iz ove, posle koje će Milan ostati bez učešća u evrokupovima.

Na pet kola do kraja šampionata Milan je u sredini tabele odnosno na 10. mestu sa svega 43 osvojena boda odnosno ima čak osam manje od Sampdorije koja je na petoj poziciji odnosno poslednjoj koja vodi u Ligu Evrope.

Problem za Inzagija mogao bi da bude u eventualnoj promeni vlasništva u međuvremenu pošto bi novi gazda sasvim izvesno u klub doneo i svežu krv u vidu novog trenera i sportskog sektora.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter