5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU PARE ZA EVRO-LICENCU: Gasprom u Zvezdu unosi ogroman novac za spas kluba!

Objavljeno: 29.04.15 u 23:41

Ruska firma i generalni sponzor Crvene zvezde, naftni gigant Gaspromnjeft, pristao je na jednokratnu pomoć klubu iz Ljutice Bogdana, pa će crveno-beli najverovatnije izbeći prošlogodišnju sudbinu izbacivanja iz evro-takmičenja.

Ruski gigant „Gasprom“ produžio je jak sponzorski ugovor koji od 2010. godine ima sa Crvenom zvezdom i pristao da kompletnu sumu koja bi srpskom klubu pripala za ovu, 2015. godinu, isplati u najkraćem mogućem roku.

Crvena zvezda će na osnovu novog sponzorskog ugovora godišnje da inkasira 4,5 miliona evra. Dakle, navodi se cifra od ukupno 13.500.000 miliona evra. Ruska kompanija pristala je da prvu godinu ugovora odmah uplati crveno-belima kako bi im pomogli u obezbeđivanju evropske licence.

Ukoliko Crvena zvezda kompletnu sumu od 4,5 miliona evra uplati za servisiranje dugova prema bivšim igračima i trenerima u klubu, koliko je poznato ostalo bi još samo 1,2 miliona evra koji bi trebali da se pokriju radi dobijanja evro licence.

Najvažnije od svega, pored dobijanja papira za nastup u Evropi, biće nastavak saradnje sa Gaspromom i u naredne tri godine, na koliko je potpisan novi ugovor. Gasprom je prisutan u Crvenoj zvezdo od 2010. godine.

hotsport.rs  – novosti.rs

0
0

5 Komentara

  1. Gox , ti si pravi primer zaslepljenosti, covek koji je spreman sve i svakako nazivati , optuzivati samo da ISTINA na videlo NE izadje. zasto izmedju ostalog komentarisem zvezdine vesti ??? zbog takvih kao sto si ti … i onih sto zvezdu vode , narodom manipulisu , lazu, varaju i kradu … proglasavajuci zvezdu drzavni projektom…vlast sa drzavnim tajkunima , korestice ime zvezde, da preko nje, ostvaraje profit , moc i uticaj. da se vratim na partizan , sam sebi daj odgovoe na ova pitanja u poslednjih 10 godina : koliko je partizan prodao igaca i koliko je zaradio a koliko je to zvezda uradila … koliko je partizan ulaznica prodao i koliko je zaradio a koliko zvezda … koliko je igraca za to vreme kroz oba kluba proslo i koliko je njih uspelo … i tako redom . partizan se u odnosu na zvezdu SAMOFINANSIRA ( i veliki deo para jos neko prigrabi), POREZ-placa i pri tome DUG im je znatno manji(mediji samo dug partizana naduvavaju…da bi se zvezda opravdala) . kad malo bolje razmislim , ti sve to dobro znas … samo sto tebi i tvojim istomisljenicima to NE odgovara . pratite i uzivate u covicevim manipulacijama, lazima,prevarama , pljackama a posebno obozavate i kod njega cenite kad vam ime i adresu promeni da Srbiju i narod za DUGOVE prevari . CUDO, CUDO OD LJUDSKOG SOJA STE VI, KOJI SVE TO RADITE , OPRAVDAVATE-PODRZAVATE A SEBE ZA PATRIOTE I RODOLJUBE PROGLASAVATE . bas svasta od vas…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne vidim razlog za ovako bombastican naslov i zamajavanje sirokih narodnih masa. Novac koji je obezbedjen, jeste veliki (u odnosu na druge klubove) ali taj novac je CZ imala i prethodnih 5 godina i konstantno je isla u minus. Sta se sad desava, Gasprom uplacuje kompletnu sumu odjednom, pokrivaju se neki raniji dugovi, podize se kredit da bi se jurila licenca za Evropu, a od cega ce klub ziveti sledecih godinu dana, da li neko o tome misli. Sta ce se desiti kad tuzbe posalju ovi koji su pristali na reprogram, kad tuze sadasnji igraci i radnici, posto platu nece videti ko zna do kad? CZ bi trebala da igra sa mladicima iz svoje skole sledecih nekoliko godina, da se trosak za plate igraca svede na minimum (deca bi igrala za 20-30k evra godisnje i manje) u ovoj i ovakvoj ligi bi sigurno bili najmanje u sredini tabele, a klub bi se za nekoliko godina stabilizovao. Ovako se samo agonija nastavlja, novac ce se potrositi, veliki deo dugova ce ostati, ne smem ni da zamislim sta ce se desiti ako Rusi jednog dana odustanu od sponzorstva.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao sto rekoh,u svakom komentaru eto ‘komsiluka’.
    Covek bolestan.Penzioneru,Srbine,Brate!Idi uzivaj u Penziji svojoj,ostavi se kalkulacija i nagadjanja.Zvezda je toliko mocna firma-klub da Drzava ne moze da zivi??Pa ti si cudan covek.Pa i Partizan ima dug godinama,pa sto ne spomenes nesto??Resili bi se duga odavno,a imali su manje od dvadesetak mil.Ko im je sponzor od nedavno??Hoce li izaci iz minusa?Hoce ku*ac.Tu je med i mleko,svi posteni godinama,pogotovo Djuric.To ne vidis,a pises o nekoj ‘zaslepljenosti’.Sam sebe blamiras!

    0
    0
    Odgovori
  4. sve ce to narod Srbije da plati …kao i ovo do sada … procitajte u novostima sta kaze cvele-cvetkovc zvezdin bifi uspesan (samo su mu prsti bili dugacki) generalni sekretar – ekonomista : NOVAC SE ULAZE DA BI SE ULOZENO VRATILO I NESTO … ZARADILO !!! to je svima jasno sem ljudima koji od zasleplenosti nista NE vide. sta se u RUPI moze zaraditi ??? NISTA sem DUGOVA !!! ni gajenje pecuraka nije uspelo. zato narod Srbije izmedju ostalog i zbog zvezdinih DUGOVA ovako zivi kako zivi … puno je njih, drzavnih tajkuna kojima zvezda kao izgovor sluzi za pljaacku naroda na svaki moguci nacin. gasprom i svi oni su u zvezdi zbog profita koji im drzava obezbedjuje a zvezda je drzavni projekat ove vlasti. najbolji odgovr na tu temu je : „IDEA“ I TODORIC iz hrvatske . sto todoric pare u „cibonu“ ili split NE ulozi ??? ovde od svoje firme imperiju napravi . matijevic, kostic … ili beko koji je to sto jeste…primera koliko hoces kako se kroz cene robe i usluga do para za sponzorstvo dolazi. u domenu zabluda, manipulacija, prevara i pljacka. neka nam je Bog u pomoci .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter