0
Evropske lige

KUP RUSIJE: Škuletić od junaka do tragičara, ali bez posledica za Lokomotivu (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.15 u 20:19

Lokomotiva iz Moskve, čije boje brane bivši napadač Partizana Petar Škuletić, Nemanja Pejčinović i trener Miodrag Božović, plasirala se u finale Kupa Rusije pošto je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca bila bolja od Gazovik Orenburga.

Oremburg je prvi došao u vođstvo u 50. minutu golom Vasiljeva, ali je od 80. minuta igrala sa igračem manje, pošto je Apaev dobio drugi žuti karton. Dva minuta kasnije  u igru u timu Lokomotive ušao je Petar Škuletić i posle samo šest minuta na terenu uspeo je golom da odvede utakmicu u produžetke.

A tamo nije bilo pogodaka, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Škuletić je u drugoj seriji bio neprecizan, tačnije njegov udarac je odbranio golman Orenburga, ali su njegovi saigrači, pa i Nemanja Pejčinović bili precizni i sa 4:3 su pobedili i plasirali se u finale, gde će igrati protiv pobednika duela između Kubanja i CSKA iz Moskve.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter