0
Evropske lige

ELIMINACIJA IZ KUPA: Filip Lam i Tomas Miler razočarani porazom od Dortmunda

Objavljeno: 29.04.15 u 09:16

Fudbaleri minhenskog Bajerna nisu uspeli da se plasiraju u finale Kupa pošto su nakon penala ispali od Borusije Dortmund nakon što je regularni deo susreta završen rezultatom 1:1.

Desni bek bavarskog tima Filip Lam promašio je penal u penal-seriji i na taj način je jedan od zaslužnih što je četa Jirgina Klipa pronašla put do velikog finala i što će odlazeći trener imati prilike da se bori za trofej u poslednjoj sezoni na klupi „Milionera„.

– Svakome se može dogoditi da se oklizne i promaši penal, ali nešto poput ovog u polufinalu stvara ekstremno gorak ukus – kazao je kapiten Bajerna posle utakmice.

– Imali smo priliku da odlučimo meč mnogo pre penala, ali nažalost nismo uspeli da realizujemo naše šanse. Čestitao bih Borusiji na prolazu u finale – ostao je sportsmen vidno uznemireni Lam.

Sa druge strane, ni napadač minhenskog tima Tomas Miler nije bio preterano zadovoljan što njegov tim nije uspeo da iskoristi neku od prilika.

– U jednom periodu utakmice, dobrih 15-ak minuta mi nismo ličili na sebe. Dortmund je tada napravio nekoliko opasnih napada i postigao gol. Generalno, igrali smo dobro, ali nismo postigli pogodak za prolaz – smatra Miler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter