0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐURĐEVIĆ: Čukarički je primer pravog fudbalskog kluba! MILOJEVIĆ: Pobedu posvećujemo našem Neši…

Objavljeno: 29.04.15 u 22:30

Čukarički je danas na svom terenu uspeo da savlada OFK Beograd sa 1:0, a jedini gol delo je Slavoljuba Srnića, čime je tim sa Banovog brda ostao u samom vrhu tabele. Posle meča, treneri oba tima imali su zanimljiva zapažanja o samoj utakmici.

Fudbaleri Čukaričkog savladali su na Banovom brdu ekipu OFK Beograda golom Slavoljuba Srnića. Trener gostiju Dejan Švaba Đurđević, kao i trener domaćina Vladan Milojević složni su da je bolja ekipa pobedila.

-Čestitao bih na pobedi ekipi Čukaričkog i mom prijatelju Vladi Milojeviću koji ih uspešno predvodi. NJihov veliki adut je iskustvo koje poseduju i zahvaljujući tome su nas i dobili. U prvom poluvremenu su iskoristili našu grešku, tipičnu za mladu ekipu. Sve u svemu, Čukarički treba da posluži kao model kako jedan klub u Srbiji treba da izgleda u svakom pozitivnom smislu – rekao je trener Romantičara Dejan Đurđević.
 
Šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević imao je samo reči hvale za svoje igrače.
 
-Smatram da smo zasluženo pobedili. Momci su dobro igrali, ispoštovali dogovor iz svlačionice… Mi smo ekipu OFK Beograda nekoliko puta ove sezone pobedili i iskreno uvek je teško nekoga dobiti nekoliko puta zaredom, a pogotovo tako talentovanu ekipu kakva je njihova. Ofk je zaslužio visok plasman na tabeli, a lični doprinos mog kolege Đurđevića se jako vidi, što mi je drago. Ovu pobedu moji momci i ja posvećujemo našem Neši, koji radi na održavanju terena. Želimo da zna da smo svi uz njega i nadam se da će rešiti ozbiljan problem koji ima – zaključio je Milojević.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter