0
Evropske lige

BRANKO JOVIČIĆ ZA HOTSPORT: Imam ugovor sa Amkarom, za narednu sezonu ćemo videti

Objavljeno: 29.04.15 u 09:01

Mladi srpski fudbaler Branko Jovičić minulog vikenda bio je strelac pobedonosnog gola za ruski Amkar. 

intervju Klub iz Perma se grčevito bori za opstanak u eliti, tako da ova pobeda dobija dodatni značaj. Ovo je bio idealan povodom da obavimo razgovor sa Jovičićem, fudbalerom poreklom iz Raške.
 
– Posle izgubljene utakmice kod kuće od Arsenala iz Ture, ova utamica je bila veoma važna za nas.Svaka pobeda nas vodi ka ostvarenju našeg cilja,a to je opstanak u eliti. Drago mi je što sam postigao gol,ali pred nama je još dosta borbe-počinje priču nekadašnji fudbaler Borca.
 
intervju Da li imate realne šanse da izborite opstanak ako uzmemo u obzir pakleni raspored koji vas očekuje: Dinamo,Lokomotiva, Krasnodar, Kubanj, Zenit, Spartak?
 
– Ako pobedimo dve utakmice i neku odigramo nerešeno, onda ćemo igrati baraž. Raspored jeste težak, ali svakako da nećemo odustati unapred.
 
Branko Jovicic2 - Amkar
 
intervju Kakvi su tvoji planovi vezani za karijeru?
 
– Imam ugovor sa Amkarom godinu dana plus dve, na kraju sezone ćemo pričati, za sada sam ovde tako da ćemo videti.
 
intervju Da li pratiš tvoj bivši klub Borac iz Čačka? Oni se isto bore za opstanak u eliti…
 
-Pratim redovno. Proveo sam šest lepih godina u tom klubu, dosta dobrih drugova mi i dalje igra tamo, tako da sam emotivno vezan za klub. Moj kum Milan Jevtović je postigao u prošlom kolu protiv Vojvodine pobedonosan gol i moram istaći da mi je izuzetno drago zbog toga. Najiskrenije verujem da će Borac izboriti opstanak u Jelen Super ligi Srbije-zaključio je razgovor za hotsport.rs Branko Jovičić.
 
Autor: Katarina Kostić

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter