0
Evropske lige

SERIJA A: Igrači Udinezea crveneli, Vidić krvario, Podolski konačno pogodio, a Inter pobedio! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.15 u 23:07

Veoma zanimljiva utakmica viđena je u Udinama u prvom meču 32. kola Serije A između Udinezea i Intera, a na kraju je pobedu odneo tim iz Milana rezultatom 2:1.

Zanimljivo, sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu, ali daleko od toga da u prvom nije bilo uzbuđenja, pogotovo za Nemanju Vidića, koji je zbog velike rasekotine imao obilno krvarenje na licu.

Verovatno kompletan tok meča promenilo je isključenje Domicija u 40. minutu kada je oborio Ernandeza sa leđa i zaradio drugi žuti karton. Još jedan detalj i sudijska odluka koji je razbesneo domaće igrače bio je jedanaesterac za Inter u 48. minutu koji je Mauro Ikardi pretvorio u vođstvo Intera.

Izjednačenje je stiglo veoma brzo. Ko drugi nego Antonio Toto di Natale je uzeo loptu u svoje noge, promešao odbranu Intera i majstorski, u svom stilu, poravnao na 1:1. Ipak, novo isključenje igrača Udinezea potpuno ih je poremetilo i oslabilo, a Badu je sam kriv što je preoštro kritikovao sudiju Đanluku Rokija, koji ga je potpuno opravdano poslao u svlačionicu pre vremena.

Znatno brojčano nadmoćniji Inter uspeo je da iskoristi veliku prednost i da preko Lukaša Podolskog, kome je to prvenac u Seriji A, odnese važna tri boda iz Udina.

 

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter