0
Evropske lige

OVO SE ZAISTA RETKO VIĐA: Nestvarni promašeni penali izbacili Bajern iz Kupa, srećni Dortmund je u finalu (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.15 u 23:29

U finalu Kupa Nemačke igraće Borusija Dortmund koja je u polufinalu protiv ljutog rivala Bajerna u Minhenu bila bolja posle 1:1 u regularnom delu i boljeg izvođenja jedanaesteraca, a penal seriju su obeležili komični penali igrača Bajerna.

Gledali smo dosadno prvo poluvreme u kojem je jedino vredno pomena bio gol Roberta Levandovskog svom bivšem klubu i iznenađujuće budna proslava tog vodećeg pogotka. Mnogo će se pričati o nedosuđenom jedanaestercu za Bajern zbog igranja rukom Šmelcera u duelu sa Milerom, reakcija klupe Bajerna bila je žestoka.

Izjednačenje je stiglo u 75. minutu kada je Obamejang poravnao na 1:1 i poslao utakmicu u produžetke. U dodatnih 30 minuta videli smo uglavnom napade Bajerna i defanzivu ‘Milionera’, pogotovo posle isključenja Kampla, ali su gosti izdržali i meč je otišao u penal seriju.

A tamo, šou! Fudbaleri Bajerna nisu mogli da postignu nijedan pogodak, a posebno urnebesna bila su prva dva promašaja Filipa Lama i Ćabi Alonsa, koji su se obojica okliznuli u odlučujućem momentu i poslali loptu u istom pravcu. Sa druge strane gosti iz Dortmunda su bili precizni, svi osim kapitena Humelsa, što je bilo dovoljno za prolaz u finale gde će se sastati sa Arminijom Bilefeld ili Volfsburgom.

https://www.youtube.com/watch?v=un6_ncl6ksE

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter