8
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

PARTIZAN ČEKA 20 GODINA I PITA: Penal ili ne? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 27.04.15 u 16:38

Prošlo je dva dana od 148. večitog derbija, okarakterisanog kao krvavog. Završen je remijem, bez golova, što više ide u prilog Partizanu koji je zadržao pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Iako je do kraja ostalo još šest kola, mnogi su mišljenja da je šampion već odlučen. Da je osam poena viška to bi bilo i definitivno jasno…

I baš time se danas i bavi FK Partizan, koji na svom zvaničnom sajtu donosi ovu priču:

– U subotu je odigran 148. derbi u kome je Partizan imao priliku da pobedom pobegne najbližem rivalu 8 bodova i praktično reši pitnaje šampiona u JSL Srbije. Igrom su crno-beli zaslužili da pobede, ali je splet nesrećnih i još nekih okolnosti uticao da rezultat ostane 0:0. 

Ovo se pre svega odnosi na činjenicu da Partizanu u derbijima nije odsviran jedanaesterac od 18. marta 1995. što je okruglo 20 godina. Ta tradicija je nastavljena i u ovom derbiju, pošto je u 62. minutu meča internacionalac Mažić propustio da svira jedanaesterac posle kornera i rvačkog hvatanja sa dve ruke Balažica od strane Vukašina Jovanovića (dobio bi u tom slučaju i drugi žuti karton). Cela situacija odvijala se i pred očima dodatnog pomoćnog sudije iza gola Danila Grujića, koji je bio od mesta događaja udaljen 5 metara.

Simptomatično je da nijedan izveštač sa meča, kako pisani, tako i elektronski,  nije spomenuo ovaj ne(sporni) momenat u izveštaju posle meča – navodi se na Pratizanovom sajtu, uz priložen video i fotografiju.

POdsetite se šta je posle meča rekao Jovanović i da li se osvrnuo na ovu situaciju. I da je Babović bio precizan, to bi promenilo stanje na tabeli, ali ne i činjenicu da crno-beli i dalje čekaju jedanaesterac..

Vaš utisak je?

hotsport.rs       

 

0
0

8 Komentara

  1. SAmo nesto ovo je ipak srpski fudbal ili mozda politicki fudbal.Ono sto su zvezda i partizan nekada radili ce biti secanje.Ovi momci primaju jako malu platu na osnovu koliko se bore da odu dalje! Kada fudbal bude bio klu,da se talenti biraju igrom a ne novcima tada cemo imati prave srpske klubove!

    0
    0
    Odgovori
  2. pitanje za sve okrele, (NE)objektivne navijace zvezde kako bi reagovali oni i njihovi ljubimci koje podrzavaju od: lalatovica, zvezdana terzica, covica, kokeze, tonceva …do premijera , da se ovakva situacija desila ispred gola partizana . 20 godina svega je bilo… i u vasu korist svirano…i koleno je za zvezdu penal sviran mislim bas od strane mazica , koja BRUKA i SRAMOTA da se za komentare javljate … lalatovicevi i pojedinih igraca istupi …to samo vi mozete i na vas to lici …vas odgovor je uvek isti: mrznja, bolest, zavist, kompleks … a ISTINA je samo jedna i jedina .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter