0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

SAVO PAVIĆEVIĆ ZA HOTSPORT: Nije lako igrati posle svega što se desilo na tribinama!

Objavljeno: 26.04.15 u 09:00

Crvena zvezda je sada na šest bodova zaostatka (pet, ali u slučaju istog broja bodova crno-beli su šampioni zbog boljeg međusobnog skora) u odnosu na lidera Partizan, a najiskusniji prvotimac crveno-belih Savo Pavićević bio je razočaran rezultatom.

– Razočarani smo, jer nerešen rezultat nije nešto što nam odgovara u ovom trenutku. I mi i oni smo imali šanse, ali eto publika je ostala uskraćena za golove. Mi moramo da idemo dalje i da se fokusiramo na sledeću utakmicu koja nas čeka protiv Donjeg Srema. Borićemo se dokle god ima nade.

Savo Pavićević je uzrok slabe igre svog tima video i u incidentima koji su se dogodili neposredno pred početak utakmice.

– Možda smo lošije ušli u utakmicu zbog toga što je Partizan psihički rasterećeno igrao. Sigurno da nam nije bilo baš najprijatnije kada posle zagrevanja i tenzije koja je usledila tek posle pola sata se vratimo na teren, ali šta da se radi. Hteo bih da se zahvalim svim našim navijačima koji su nas večeras kao i uvek verno bodrili – zaključio je Pavićević.

hotsport.rs – K. Kostić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter