0
Evropske lige

Rumenige: Želimo da Gvardiola ostane na klupi

Objavljeno: 23.04.15 u 09:12

Predsednik Bajrn Minhena, Karl Hajnc Rumenige izjavio je da trener njegovog tima Pep Gvardiola ne bi čak ni razmislio da ode iz kluba zbog ponude tima kao što je Mančester siti.

Gvardiola i dalje ima ugovor sa šampionom Nemačke, ali mu ugovor ističe na leto 2016. godine. Zbog toga se sve češće spominje u kontektstu odlaska sa „Alijanc arene“.

– Ne brinem zbog tih glasina. Sve priče su samo potvrda njegovog kvaliteta – kazao je Rumenige i dodao:

– Ja čak ne mogu ni da zamislim da Gvardiola odlazi u klub kao što je Mančester siti. Siguran sam da će on ostati na čelu kluba i nakon 30. juna 2016. godine – poručio je predsednik Bajerna.

– Mi smo jako ponosni što je on naš trener. On je najbolji među trenerima na svetu. Zadovoljio je sva naša očekivanja – poručio je Rumenige.

– Imamo i plan: privešćemo ovu sezonu kraju, a nakon toga ćemo razgovarati o daljim planovima. Naravno, naš plan jeste da produžimo saradnju sa njim. I ja smatram da imamo jako dobre šanse za tako nešto – podvukao je Rumenige.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter