3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVAC KLADIONICA: Jovanović pored pobede tipuje i tačan rezultat u derbiju

Objavljeno: 22.04.15 u 18:47

Fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović rekao je u sredu da oseća pozitivnu tremu pred debi u „večitom“ derbiju protiv Partizana i da će njegova ekipa „poginuti na terenu“ kako bi došla do pobede i zadržala šanse da odbrani titulu.

– Očekivanja su velika, igra se derbi. Biće 35.000 – 40.000 ljudi na stadionu, najveći klub u Srbiji protiv drugog najvećeg i mislim da će za ovog većeg biti 2:0. U stvari, ne bih da obećavam to, mogu samo da obećam da će ekipa poginuti na terenu, da će ostaviti srce, a ako oni budu bolji – šta da radimo, rekao je Jovanović agenciji Beta.

– Mislim da imamo dobru ekipu i da možemo do pobede, dodao je 19-godišnji Jovanović.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ igraju protiv Partizana 148. „večiti“ derbi, u sklopu 24. kola Super lige Srbije.

Interesovanje za kupovinu ulaznica za sada nije preveliko, a gosti najavljuju da bi mogli da imaju pojačanje na južnoj tribini.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter