1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Partizan blistao protiv Mladosti i ostvario cilj pred ‘večiti’ derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.15 u 19:48

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom stadionu ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 3:0 (2:0) u poslednjem meču 23. kola Jelen Superlige.  

Partizan je ostvario svoj cilj pošto će u “večiti“ derbi ući sa pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Iako je trener Zoran Milinković na teren izveo kombinovani sastav bez Babovića, Drinčića i Grbića, crno-beli su već posle 19 minuta imali prednost od dva gola. Najpre je u 12. minutu Saša Marković šutirao sa 25 metara, lopta je na putu do gola zakačila jednog igrača i prevarila Krznarića. 

Već u 19. minutu Šaponjić se našao na pravom mestu posle šuta Saše Ilića, i glavom pokupio odbitak za 2:0. 

Mogao je Partizan i ubedljivije da slavi, ali je prečka bila saveznik gostiju posle pokušaja Brašanca i Petrovića. 

https://www.youtube.com/watch?v=xeQHYV35ayw

U drugom poluvremenu, Partizan je nastavio da dominira u svim segmentima igre, a u 58. minutu Živković je povisio na 3:0. Ninković je centrirao sa levog krila, a Živković glavom prevario Krznarića. 

https://www.youtube.com/watch?v=6sGjdg34pmw

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, pa su crno-beli rutinski došli do tri boda i zadržali prednost u odnosu na Crvenu zvezdu.

PARTIZAN (4-2-3-1): Ž. Živković – Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Petrović – Marković, Brašanac – A. Živković, S. Ilić, Ninković – Šaponjić. 

MLADOST (4-3-3): Krznarić – Zonjić, Golemić, Otašević, Pešić – Radin, Gavrić, Adamović – Jovanović, Frajdej, Milosavljević. 

https://www.youtube.com/watch?v=D1J4626_oj0

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. partizan dobar i poletan. tim mnogo bolje izgleda bez presporog babovića. naredni meč protiv komšija samo volkov i drinčić još u timu. drinčić umesto brašanca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter