0
Evrokupovi

GDE STE POŠLI: Navijači Kaljarija šamarali igrače voljenog kluba

Objavljeno: 18.04.15 u 09:23

Skandal u Italiji. Navijači Kaljarija su u petak uveče upali u klupske prostorije preteći igračima i stručnom štabu, a potom su ušli i u fzički okršaj sa njima.

Prema navodima itlaijanskih medija, tvrdo jezgro tifoza Kaljarija, ogorčeni rezultatima kluba, rešila je da poseti klupske prostorije kako bi „edukativno“ porazgovarali sa igračima i članovima uprave.

Oko 30 huligana upalo je u trening centar „Asemini“ i odmah su počeli sa verbalnim pretnjama igračima. Navijači su čak i fizički nasrnuli na fudbalere, tvrde italijanski mediji – bilo je tu i šamaranja, a pojedini članovi tima su i uzvratili.

Kako prenosi „Skaj Italija“ huligani su ušli u klupske prostorije tokom večere i od fudbalera su tražili da „poštuju dres sa klupskim grbom“, a navodno su razum izgubili kada je nekoliko igrača samo okrenulo leđa i pokušalo da ode.

Novinska agencija ANSA navodi da je klub potvrdio ove priče.

Trener tima sa SardinijeZdenjek Zeman je u petak ujutru održao trening, a kasnije je otkazao popodnevni rad iz, do tada, nepoznatih razloga.

Klub je na svom zvaničnom portalu objavio otkazivanja popodnevnog okupljanja, ali razlog nije istaknut.

Ekipa srpskog golmana Željka Brkića se nalazi na pretposlednjem mestu u Seriji A sa 21 bodom, osam manje od sigurne zone, prenosi portal goal.com.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter