1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BORBENI FUDBALER PARTIZANA: Da propustim debi? Pa nema šanse

Objavljeno: 18.04.15 u 09:45

Trener Partizana Zoran Milinković do „večitog derbija“ sa Crvenom zvezdom najpre će morati da preskoči prepreku zvanu Mladost Lučani.

Crno-beli u nedelju od 18:00 sati u Humskoj dočekuju ekipu s juga Srbije, a pobeda bi značila minimalnu prednost od pet bodova pred okršaj sa Crvenom zvezdom.

Prema dostupnim informacijama strateg „Parno valjka“ će, kako bi imao što kvalitetniji tim za derbi, sačuvati potencijalnih problema iskusnog Drinčića, pa će ovaj vezni igrač propustiti okršaj sa Mladosti.

Međutim, dobre vesti stižu iz svlačionice crno-belih. Naime, borbeni bek Partizana, Vladimir Volkov, koji i dalje pohađa terapiju kako bi se oporavio od povrede zadnje lože, biće spreman za megdan sa ljutim rivalom.

– Naravno da ću biti spreman za tu utakmicu. Nema šanse da to propustim – poručio je reprezentativac Crne Gore u izjavi za Sportski žurnal.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter