1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN BEK UVERAVA: Ne zanima nas Partizan, nemaju ogromnu prednost

Objavljeno: 17.04.15 u 09:04

Bek Crvene zvezde, Darko Lazić, poručio je da njega i njegove saigrače ne interesuje preterano kako u taboru Partizana gledaju na predstojeći „večiti derbi“ i da li crno-beli smatraju da će im jedan bod biti dovoljan za osvajanje šampionske titule.

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze na tronu Jelen Superlige Srbije, a stanje na tabeli kaže da crno-beli imaju pet bodova više od „večitog rivala“.

Još jedno kolo je ostalo da se odigra pre „večitog derbija“ koji bi, kako stvari stoje, mogao da ima veliku ulogu u rešavanju pitanja novog šampiona.

– Pet bodova nije ogromna prednost, borićemo se na svakoj utakmici do kraja da bismo prestigli Partizan – samtra Darko Lazić, bek crveni-belih.

Uprkos svemu tome, u Ljutice Bogdana ne kalkulišu mnogo uoči okršaja sa najljućim rivalom i nemaju nameru da gledaju u komšijsko dvorište.

– Ne zanima nas njihova računica, idemo na pobedu u svakoj utakmici – nagovestio je Lazić napadačku strategiju u „večitom derbiju“.

Lazić nije bio među najboljim pojedincima utakmice sa Novim Pazarom koju su crveno-beli izgubili sa 2:1.

– Na svakoj utakmici se dešava da neko pogreši, pogotovo mlađi igrači. Kod nas se sve shvata tragično, ne znam zašto je tako. Treniram jako, nema šanse da psihološki potonem. Ovo je sezona moje potpune afirmacije, na većini susreta sam odigrao korektno, pojedinim odlično. Ne može samo jedan meč da se gleda – smatra Lazić.

Ovaj momak se nije našao u kombinacijama trenera Nenada Lalatovića za susret minulog kola sa Borcem

– Podneo sam normalno što nisam bio u kombinaciji za utakmicu sa Borcem, profesionalac sam. Razgovorao sam sa šefom struke oko toga, ali će detalji ostati između nas – istakao je Lazić.

Na pitanje da li je zabrinut za svoj status u klubu, Lazić je odgovorio odričnim klimanjem glave.

– Ne. Situacija nije ista kao u prošloj sezoni (kada sam otišao na pozajmicu), sada imam podršku trenera i uprave – podvukao je Darko Lazić u razgovoru za Sportski žurnal.

Potsetimo, ekipa crveno-belih našla se u četvrtak uveče u problemu, pošto je tihi bojkot započeo Džošua Parker koji se nije pojavio na treningu.

 hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter