2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DOSLEDAN: Bivši Zvezdin fudbaler zvanično tužio klub

Objavljeno: 16.04.15 u 11:02

Doskorašnji vezni fudbaler Crvene zvezde, Nejc Pečnik, konačno je i zvanično pondeo zahtev za sudskim sporom protiv kluba iz Ljutice Bogdana zbog zaostalih dogovanja.

Nakon što je Slovenac, koji sada igra u japanskoj ligi, četiri puta pristao na pomeranje rokova u kojima je trebalo da dobije svoje zarede, brzonogi fudbaler konačno se obratio sudu, baš kao što je i najavio.

O predmetu će se, u konačnoj istanci, izjasniti Tročlano sudsko veće, zadužene za sporove, čija je vrednost veća od 7.500 evra.

Pečnik je prošlog meseca najavio da će tužiti crveno-bele posle „četvrtog pomeranja roka isplate”. Ostao je veran svojim rečima i od srede je i zvanično ovaj predmet u postupku, prenosi Sportski žurnal.

Arbitražni sud FSS, podsetimo, u najkraćem vremenskom intervalu bi mogao da donese konačnu odluku i u sporu Nikole Mijailovića sa Crvenom zvezdom.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter