0
Evrokupovi

KARVAHAL NEGIRA DA JE ‘DELIO PRAVDU’: Nisam tukao Mandžukića

Objavljeno: 15.04.15 u 15:03

Bek Real Madrida Dani Karvahal neigrao je da je posle meča četvrtfinala Lige šampiona ušao u fizički sukob sa napadačem Atletiko Madrida, Mariom Mandžukićem.

Kao što je dobro poznato, prvi meč četvrtfinala između madridskih ekipa, Atletika i Reala, završen je u utorak na „Vinsente Kalderonu“ rezultatom 0:0.

Na utakmici je bilo dosta varnica, a po svoj prilici i posle nje. Naime, kako su pojedini mediji preneli, desni bek Real Madrida Dani Karvahal je navodno udario pesnicom u grudi centarfora „Jorgandžija„.

– Vidim da sam posle meča optužen da sam udario protivničkog igrača. Želim da izjavim da nikoga nisam pretukao niti sam tako nešto pokušao – napisao je Karvahal na svom profilu na „Tviteru“.

 

Na terenu je Real bio bolji rival u prvom poluvremenu, ali nije uspeo da materijalizuje terensu incijativu kroz postignut pogodak pre svega zbog sjajne role golmana Atletika, Jana Oblaka.

Ekipa šampiona Evrope sada je stigla do niza od sedam mečeva bez trijumfa nad Atletikom i u čak četiri uzastopne utakmice na „Vinsente KalderonuReal nije postizao pogodak, prenosi goal.com/rs.

hotsport.rs/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter