10
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VRELO JE U MADRIDU: Krvavi Mandžukić urlao na Mažića (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.15 u 22:10

U Madridu je vrelo. Utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Atletiko Madrida i Real Madrida puna je tenzije. Borba je ogromna, a igrači oba tima ne biraju sredstva kojim će zaustaviti rivala. Ipak, dosadašnji tok utakmice obeležio je lakat Serhija Ramosa u glavu Marija Mandžukića, posle čega je Hrvat ostao da leži na travi krvave glave. Situaciju je dodatno podgrejalo to što srpski sudija Milorad Mažić nije svirao faul. Besni Mandžukić je urlao na našeg najboljeg arbitra, a pogledajte kako je to izgledalo.

hotsport.rs

0
0

10 Komentara

  1. E moji Srbi. Evropljani. Sudija je pogresio, zar to nije ocigledno? I umesto da kazemo, zeznuo se sudija, nije video, mi kao i treba….

    0
    0
    Odgovori
  2. Усташенко је требао да добије црвени због псовања судија.Боли нас туки за Европу.

    0
    0
    Odgovori
  3. A baš ste vi Srbijanci smiješni…. nije bitno što je sudac shebao ako je on „vaš“,a Mandžo Hrvat… nikad vi nećete u Europu….

    0
    0
    Odgovori
  4. Realno gledano ,Mandzukic se samo okesao o Ramosa, moze da kuka govno koliko hoce ,a i ovaj Mario Suarez hahahah zar njega Partizan nije izbacio iz LS dok je igrao za Anderleht?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter