0
Domaći fudbal

JSL: Partizan na noge OFK Beogradu, Čuka čeka Rad

Objavljeno: 13.04.15 u 09:21

U ponedeljak 13. aprila nastavlja se takmičenje u Jelen Superlige Srbije. Široj javnosti najzanimljiviji će biti meč na stadionu FK Obilić, na Vračaru na kojem će OFK Beograd ugostiti Partizan.

Crno-beli planiraju da osvoje nova tri boda i na taj način da povećaju prednost nad Crvenom zvezdom na pet poena.

Ipak, zadatak im neće biti nimalo lak, pošto je OFK Beograd jedan od timova koji su u prvom delu sezone uspeli da pomrse konce crno-belima s Topčidera tada odigravši 1:1.

Svesni toga su i u taboru Partizana. Vezista crno-belih Darko Brašanac naglašava da on i njegovi saigrači ne žele osvetu OFK Beogradu, ali da gledaju u pravcu tri boda.

– Revanšizam nije u duhu sporta i fudbala. Ne gledamo na predstojeći meč na takav način, već isključivo kako da igrački nadvisimo OFK Beograd, ostvarimo pobedu i znatno mirnije uđemo u predstojeće mečeve, posebno večiti derbi, koji je blizu. Borba za titulu je naš najveći motiv, a sve rivale u ligi poštujemo i respektujemo – rekao je Darko Brašanac.

– Činjenica je da to neće biti lako, kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog specifičnih uslova na stadionu Obilića, gde se utakmica igra.

Od ostalih mečeva zanimljivo će, svakako, biti na Banovom brdu na kojem će domaći Čukarički pokušati da napravi dobar rezultat u meču sa Radom i približi se korak bliže izlasku na evropsku scenu.

Raspored:

Jagodina – Novi Pazar (15:30)
Mladost – FK Voždovac (15:30)
OFK Beograd – Partizan (16:00)
Čukarički – Rad Beograd (18:00)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter