0
Evropske lige

PELE: Mesi i Nejmar nisu isti u Barseloni i sa reprezentacijama

Objavljeno: 10.04.15 u 15:25

Ikona fudbala, Pele, rekao je da će Lionel Mesi u dresu Argentine tek prikazivati igre po kakvima je poznat u Barselonu.

Sa Barselonom je osvojio tri titule u Ligi šampiona i šest u Primeri, a sa reprezentacijom samo Svetsko prvenstvo za mlade 2005. godine i olimpijsko zlato u Pekingu 2008. Prošle godine je sa Argentinom  poražen u finalu Svetskog prvenstva u Brazilu od Nemačke.

Kada je u Španiji, sa Barselonom, sa timom koji ga dobro poznaje, a i on poznaje njega, on je pravi igrač. Kada igra za Argentinu, to nije isto. U pitanju je različit stil igre, jer reprezentacija Argentine nije organizovana na isti način. Isto se dešava sa Nejmarom i Brazilom – smatra Pele

Pele očekuje da će redstojeći Kopa Amerika biti pravo uživanje za fudbalske sladokusce. 

– U današnje vreme, igrači su poznatiji nego timovi. Biće to Kup zvezda, bez sumnje. Teško je reći ko će pobediti, fudbal je danas izjednačen. Zahvaljujući kompjuterima i televiziji, svi znaju sve o svojim protivnicima- zaključio je Pele.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter