0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA SMENA TRENERA U JSL: Kurćubić napustio Spartak

Objavljeno: 10.04.15 u 20:21

Nakon što je u četvrtak došlo do promena u Donjem Sremu samo dan kasnije napravljena je rokada i na klupi subotičkog Spartaka pošto je iskusni stručnjak Petar Kurćubić odlučio da podnese ostavku zbog loših rezultata tima u prolećnom delu šampionata.

Subotičani su vrlo brzo uspeli da se organizuju i pronađu zamenu u vidu Stevana Mojsilovića koji je već bio u klubu ove sezone pošto je vodio omladinsku školu pre nego što je bog polsa koji je dobio u Iranu napustio Spartak.

– Kurćubić je u dva navrata bio na klupi Spartaka, ostavio je iza sebe prepoznatljiv trag neumornog radnika, ali nažalost, splet okolnosti i težak raspored u prolećnom delu prvenstva su doveli do toga da se Spartak našao u nezavidnoj situaciji… Vrata Spartaka će mu uvek biti otvorena, rekao je potpredsednik Spartaka Branislav Savić.

Spartak posle nekompletnog 22. kola Jelen Superlige zauzima 10. mesto na tabeli sa svega četiri boda više od čačanskog Borca koji se nalazi na mestu koje na kraju sezone vodi u baraž odnosno šest više od Voždovca koji je u zoni ispadanja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter