5
Domaći fudbal

FOTO: Fotoshop

GROBARI, DELIJE I FORSI: Oprez, snima vas ‘Veliki brat’

Objavljeno: 10.04.15 u 00:14

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije izdalo je saopštenje u kome se navodi da će pojačati „monitoring“ na utakmicama Crvene zvezde, Partizana i Rada.

Tačnije pripadnici policije će snimati svaki korak Delija, Grobara i Junajted Forsa na utakmicama visokog rizika.

– U skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike predstojećih fudbalskih i košarkaške utakmice, kao i javne skupove koji će od 11. do 14. aprila biti održani u Beogradu – navodi se u saopštenju MUP.

Prve utakmice na kojima će biti rađena ovakva vrsta prismotre i video kontrole su duel Čukarički -Rad u ponedeljak, i meč koji će biti odigran istog dana, i u kome će se sastati OFK Beograd i Partizan na Karaburmi.

Takođe, pojačan policijski nadzor biće prisutan i tokom prvog meča polufinala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Partizana, koja je na programu 14. aprila u hali Pionir.

hotsport.rs   

0
0

5 Komentara

    • Мало исток, север, запад, ал’ никада ЈУГ издрогирани мали мозак врти се у круг!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter