0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

JSL: Zvezda nastavlja poteru za Partizanom

Objavljeno: 09.04.15 u 08:47

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 17 sati dočekuju ekipu čačanskog Borca u 22. kolu Jelen Superlige

Nakon poraza u Novom Pazaru, crveno-beli imaju obavezu da pobede Borac na svom stadionu ukoliko žele da ostanu u trci za vodećim Partizanom. 

– Borac je nezgodan rival, pogotovo u gostima gde uglavnom uzima bodova. Biće teško, ali naš cilj se zna. Napravili smo kiks i nemamo više prava na grešku. Imamo pet bodova zaostatka i moramo da pobeđujemo – rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je najavio nekoliko promena u startnoj postavi, kao i da će Aleksandar Katai zbog žutih kartona propustiti meč sa Čačanima.

– Nadam se da sam oporavio ekipu posle poraza u Novom Pazaru, rekao sam igračima da moramo da dignemo glavu gore, iako je bio neprijatan rezultat. Stvorili smo možda i najviše šansi u prolećnom delu sezone, ali u pet navarata sa pet metara nismo uspeli da damo gol, posle čega smo kažnjeni iz penala, koji je bio i svaka čast pomoćnom sudiji koji je to video – rekao je Lalatović.

Trener Čačana Bogić Bogićević istakao je da je Zvezda apsolutni favorit u ovoj utakmici.

– Gostovanje na našem najvećem stadionu dolazi u jako teškom trenutku za nas. Osnovni cilj u pripremi meča je bio psihološki oporavak tima nakon šokantnog poraza od Mladosti. Znamo kome putujemo na noge i činjenica je da su Beograđani apsolutni favoriti u sutrašnjem meču. To naravno ne znači da se unapred predajemo jer smatram da je nastup na našem najvećem stadionu dovoljan motiv za svakog igrača da pruži maksimum. Vrebaćemo svoju šansu iz prikrajka, a sve osim poraza bi bio veliki uspeh za Borac u ovom momentu – rekao je Bogićević. 

Crvena zvezda ima pet bodova manje od Partizana, koji u ponedeljak gostuje OFK Beogradu, dok Borac ima 20 i predstoji mu velika borba za opstanak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter