3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Partizan ‘petardom’ do finala (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.15 u 20:52

Fudbaleri Partizana savladali su Jagodinu i u revanš meču polufinala Kupa Srbije pošto je nakon trijumfa od 3:0 na svom stadionu večeras slavio pobedu od 2:0 na Gradskom stadionu pa je ukupnim rezultatom 5:0 izborio finale u kojem će igrati protiv Čukaričkog.

Postojao je određeni optimizam u redovima Jagodinaca da bi mogli nekako da nadoknade čak tri gola minusa, ali je on potpuno ugašen već u drugom minutu kada je svoj prvi gol u seniorskom timu Partizana postigao talentovani Ivan Šaponjić. Mladi napadač je bio najprisebniji posle gužve u šesnaestercu domaćina, a golman Perić nije imao nikakve šanse pošto je udarac bio iz neposredne blizine.

Već tada je bilo jasno da će crno-beli biti drugi finalista pa je potpuno očekivano i ritam meča pao, a tek s vremena na vreme bilo je uzbuđenja pred jednim ili drugim golom. Jedno od njih desilo se u 27. minutu kada je strelac prvog gola bio asistent kolegi iz napada Andriji Živkoviću koji je u maniru rasnog strelca pogodio.

U preostalih nešto više od sat vremena bilo je šansi na obe strane, ali su golmani Perić i Živković bili uspešni odnosno nisu dozvolili da im se trese mreža.

Crno-beli su se na ovaj način višestruko odužili Jagodini za jesenji poraz u Jelen Superligi kada su „ćurani“ pred svojim navijačima trijumfovali sa 1:0.

U finalu Kupa Srbije, koje je na programu 20. maja, Partizan će igrati protiv gradskog rivala Čukaričkog koji je u polufinalu u dva meča bio bolji od Voždovca.

Jagodina: Perić, Savković, Antić, Mihajlović, gašić, Živanović, Martinović, Popara, Đurić, Đekić, Šušnjar.

Partizan: Ž. Živković – Bandalovski, B. Ilić, Balažic, Volkov – Brašanac, Drinčić – S. Ilić, A. Živković, Babović, Šaponjić.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Sramotna igra Jagodine! Da su se bar „potukli“, pa neka izgube 5-1… Nego su „skinuli gaće“ a utakmica nije ni počela. Kod drugog gola Živanović gleda loptu koja „mili“ prema golu… Gde je pokušaj da izbaci loptu, da ukliza? Sramota, još jednom… Posle 3-0 u Beogradu, niko nije ni očekivao drugačiji ishod po pitanju finaliste, ali da neko ne pokaže volju i da „pogine“ za dres koji nosi.. To samo u Srbiji ima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter