0
Evropske lige

KUP NEMAČKE: Penali odlučili poslednje polufinaliste, jedan trećeligaš i tri šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.15 u 23:23

U oba današnja četvrtfinalna meča Kupa Nemačke igralo se po 120 minuta i čak ni tada nije bio poznat pobednik pa su o putnicima u polufinale odlučivali penali.

U ranijem terminu sastali su se lider treće lige i bivši bundesligaš Arminija iz Bilefelda i nekadašnji šampion Nemačke Borusija iz Menhengladbaha. Pošto je posle 90 minuta bilo nerešeno igrali su se produžeci, a kako ni u dodatnih 30 minuta nije bilo novih pogodaka pucali su se penali. Prednost domaćeg terena očigledno je prijala Arminiji čiji su fudbaleri bili precizniji odnosno uspeli su da pogode svih pet puta za razliku od gostiju.

U Leverkuzenu uopšte nije bilo pogodaka u duelu Bajera i Bajerna, a na penal ruletu bolji su bili Bavarci koji su svih pet sproveli u metu, dok je kod domaćih neprecizan bio Drmić odnosno njegov jedanaesterac u prvoj seriji je odbranio Nojer.

Kup Nemačke, četvrtfinale


Rezultati:

Arminija Bilefeld* – Borusija Menhengladbah 5:4 posle penala (1:1, 1:1)
(Junglas 27 – Kruse 32pen)

Bajer Leverkuzen – Bajern Minhen* 4:5 posle penala (0:0)

Odigrano u utorak:

Volfzburg* – Frajburg 1:0

(Rodrigez 72pen)

Borusija Dortmund* – Hofenhajm 3:2 posle produžetka (2:2, 1:2)

(Subotić 19, Obamejang 57, Kel 108 – Voland 21, Firmino 27)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter