1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVOTIMAC PARTIZANA CENI NOVOG TRENERA: Milinković me je vratio u život!

Objavljeno: 07.04.15 u 22:25

Krilni napadač Partizana, Petar Grbić ne krije da je srećan što crno-bele trenira Zoran Milinković.

„Parni valjak“ je dobio novog šefa stručnog štaba, a njegov dolazak u Humsku najviše je obradovao Crnogorca Petra Grbića. Brzonogi fudbaler ne zaboravlja dobra dela, a jedno prema njemu je učinio baš sadašnji trener crno-belih.

– Pre dolaska Milinkovića u OFK Beograd nisam igrao standardno, šef me je bukvalno vratio iz „mrtvih“ na Karaburmi. Pauzirao sam skoro godinu dana, a onda me je krenulo, dao sam baš mnogo golova. Očekujem da pod njegovim vođstvom budem onaj stari – počeo je priču za Novosti, Petar Grbić.

Krilni napadač je otkrio i da ga je Zoran Milinković omdah kritikovao po dolasku u Humsku.

– Da, pričali smo i šef mi je rekao da su partije koje sam do sada pružao daleko od mog maksimuma. Toga sam i ja svestan i pored činjenice da ni do sada nije bilo loše. Verujem da mogu da budem još efikasniji i da ću golovima značajno doprineti osvajanju duple krune – rekao je Grbić.

Petar Grbić se na kraju osvrnuo i na meč sa Jagodinom u sredu od 19 časova u Kupu Srbije.

– U fudbalu je sve moguće. Imamo značajnu prednost, ali budite sigurni da ćemo pokušati da zabeležimo pobedu u Jagodini – zaključio je Grbić.

Danas je o meču pod Đurđevim brdom govorio i trener crno-belih Zoran Milinković.

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter