1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRUNIĆ: Ne očekujemo finale, Partizanova prednost je nedostižna

Objavljeno: 07.04.15 u 14:46

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da je prednost Partizana od 3:0 nedostižna, ali da je njegov tim motivisan da u revanšu polufinala Kupa Srbije odigra otvorenu utakmicu. 

 
– Ne očekujemo prolaz u finale, ali se nadamo povoljnom rezultatu. Svesni smo da je 3:0 za nas nedostižan rezultat u ovom trenutku, ali nećemo razmišljati o njemu, već da odigramo jednu otvorenu utakmicu kako bi publika uživala – rekao je Krunić na konferenicji za medije.

On je istakao da su igrači veoma motivisani, uprkos malim šansama za plasman u finale najmasovnijeg takmičenja.

– Nismo opterećeni rezultatom, iako je jako nepovoljan. Igramo protiv Partizana na domaćem terenu, igrači su maksimalno motivisani i ne sumnjam da će dati sve od sebe. Očekuje nas praznik fudbala – naveo je Krunić.

Krunić je dodao da će utakmicu zbog povrede propustiti Uroš Nikolić, kao i suspendovani Miloš Lepović.

Za razliku od trenera mladi levi bek Nikola Antić, zimsko pojačanje iz Crvene zvezde, veruje da njegov tim može da ostvari senzaciju i nadoknadi prednost Partizana iz prvog meča.

– Igraćemo borbeno, čvrsto i na pobedu. Spremni smo i nadamo se pobedi, a zašto ne i plasmanu u finale Kupa – poručio je Antić. 

Trener Partizana Zoran Milinković uoči ovog duela poručio je da njegov tim neće braniti prednost od tri gola.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Jagodine i Partizana igra se sutra na „Gradskom stadionu“ od 19 sati.

hotsport.rs /tanjug

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter