1
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Palas raspršio Sitijeve snove o odbrani titule (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.15 u 23:00

Posednja utakmica 31. kola Premijer lige odigrana je večeras na Selharst Parku u Londonu gde je domaći KRistal Palas napravio veliko iznenađenje savladavši Mančester Siti sa 2:1 (1:0).

Domaći su poveli golom Mareja u 34. minutu, ali pogotku je prethodila ofsajd pozicija na koju su gosti ukazivali, ali je sudije nisu tako okarakterisale. Kada je Pančon u 48. minutu lepim golom iz slobodnjaka duplirao prednost Palasa bilo je jasno da će Siti teško do sva tri boda odnosno da je jedan puna kapa.

Da bi do njega mogli da dođu najavio je Jaja Ture pogotkom u 78. minutu, završilo se na tome iako su „građani“ imali nekoliko prilika, ali je Speronisprečio izjednačenje. Aleksandra Kolarova nije bilo u gostujućoj ekipi, čak ni na klupi.

Siti sada ima čak devet bodova manje od vodećeg Čelsija, ali je pored toga pao na četvrtu poziciju odnosno pretekli su ga i Arsenal i gradski rival Junajted protiv koga igra narednog vikenda. Palas je trećim uzastopnim trijumfom došao do 11. pozicije pošto sada ima dva boda više od Evertona.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter