0
Evropske lige

PENAL RULET: Gazda jurio sudiju i pokušao da prekine utakmicu svog tima (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.15 u 09:52

Veoma interesantan meč rumunskog prvenstva između Ceahlaula iz Pjatra Njamca i Vitorula doneo je ne toliko kvaliteta, koliko uzbuđenja u kaznenim prostorima obe ekipe, kao i upad gazde domaćeg tima na teren.

Utakmica između Ceahlaula iz Pjatra Njamca i Vitorula dokaz je da utakmica može biti zanimljiva čak i ako se ne postigne nijedan gol iz igre tokom 90 i više minuta. Naime, sudija je na ovom susretu čak tri puta pokazao na belu tačku, što ništa ne bi bilo čudno da se na terenu, po dosuđivanju treće najstrože kazne, nije našao predsednik domaćeg kluba Anđela Masonea.

Ni u kom slučaju ne želimo da branimo ispad gazde Ceahlaula, svakako je neprimereno juriti sudiju po terenu, ali zaista, u kom svetu ovo može da bude jedanaesterac.

Vitorul je pobedio sa 2:1, a sva tri gola postignuta su, pogađate, sa ‘bele tačke’. Pogledajte celu ‘penal seriju’ sa ove utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=CUtJB6BLY6c#t=458

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter