1
Evropske lige

CRNA MAMBA UVEK ZANIMLJIVA: Zašto je Dijara iznenadio sam sebe i šta ima da poruči Partizanu? (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.15 u 19:00

Grobari nikada ne’e yaboraviti lamina Diajru, a ni on nije i ne’e nikada njih. U Beogradu ima ku’u, svrati kada god može, prati sva dešavanja u Partizanu… I beskarjno je zanimljiv, kao i uvek.

Naime, Dijara je na meču protiv Altinordua prekinuo post, ali je njegova Antalija, u kojoj je kapiten, poražena sa 3:2. Ono što je posebno zanimljivo je jedno veliko otkriće.

– Nisam znao da mogu da dajem golove van kaznenog prostora. To je za mene velika udaljenost. Moja mera su uvek bili takozvani „otpaci“, najbolje se snalazim na pet metara, kao što sam učinio u 75. minutu. Mislim da mi je ovo prvi gol u karijeri koji sam dao van šesnaesterca. Dobro je imati na umu da imam i ovo oružje. Šteta je samo što sam to tek sad otkrio, ko zna kakvu bih karijeru napravio – otkrio je, uz osmeh, Lamin Dijara u razgovoru za MOZZART Sport. 

Drugi je strelac druge lige, u Prvu ulaze dve prvoplasirane, šansu će najverovatnije potražiti u baražu. Dodao je Diajra i da će kod ovih udaraca sa distance zatražiti pomoć od Raće Petrovića, a imao je i poruku za Partizan:

 To što nisam u Srbiji ne znači da ne znam šta se dešava. Pogotovo u Partizanu. Sve, sve pratim, gledao sam utakmicu protiv Radničkog, znam da su Sale legenda (Ilić, prim. au) i Babović dali golove i nadam se da će nastaviti ovako. Imala je ekipa malo problema početkom proleća, međutim, valjda je i igračima jasno da do kraja sezone ne smeju da se zaj… Moraju da dobiju i derbi, a pošto vidim da su rešeni da vrate titulu u Humsku siguran sam da neće biti problema. Kvalitet poseduju, samo da ga pokažu i to je to – samouveren je Dijara, koji ne bi imao ništa protiv da dobije srpski pasoš.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da se ne seća onog drugog gola protiv cigana u polufinalu kupa… Ubio je cigane tada… A ne seća se… E, moj ubico cigana…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter