0
Evropske lige

CIRKUS U HOLANDIJI: Jeste li videli ove neverovatne autogolove i ekipu sa 12 igrača na terenu? (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.15 u 10:34

Na utakmicama 29. kola holandskog šampionata viđali smo dešavanja koja se retko kad mogu videti, čak i na našim terenima.

Utakmica između AZ Alkmara obilovala je golovima, bilo ih je čak pet, od kojih su čak dva bili autogolovi. Utakmicu i seriju bizarnih poteza otvorio je štoper domaćih Lukasen koji se obrukao pokušajem intervencije, ako se to može tako nazvati. Taj potez možete videti već na 15. sekundi sledećeg snimka:

https://www.youtube.com/watch?v=rDTQn4Q2lOs

A ako premotate na 4:15 videćete isto tako urnebesan autogol, koji je na kraju pripisan, ni krivom ni dužnom, defanzivcu Fejenorda van Beku. Pravi krivac je bio golman, koji će nositi ovaj gol na duši, ali za utehu mu je da je njegov tim u tom momentu vodio sa 0:4.

Komediji juče u Holandiji nije bilo kraja, a upotpunio ju je Eduard Duplan, Francuz koji je na lukav način pokušao da ‘prevari’ sudiju. Naime, on se povredio u jednom momentu, izašao je van terena, a kada se oporavio utrčao je na teren, ne znavši da je u međuvremenu zamenjen. To je izazvalo smeh i uglavnom pozitivne reakcije, s obzirom da mu je čak i sudija poverovao da se ‘zbunio’.

Kako bi prošlo kod nas?

https://www.youtube.com/watch?v=MzIt1y91SWE

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter