1
Evropske lige

MAKAZICE SU U MODI: Veselinović golčinom pokrenuo Mehelen, Obradović asistent (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.15 u 22:38

Mala srpska kolonije okupljena u belgijskom Mehelenu imala je vrlo dobar dan pošto je njihov tim u meču 1. kola plej-ofa savladao Vasland sa 4:1, a junak pobede bio je bivši igrač OFK Beograda Dalibor Veselinović.

Visoki centarfor najpre je u 57. minutu postigao drugo gol za svoj tim i to prelepim makazicama sa oko 7-8 metara, da bi isti igrač u samoj završnici stavio tačku na ovaj meč posle lepe asistencije Ivana Obradovića. Uz ova dva igrača svih 90 minuta za tim koji sa klupe vodi Aleksandar Janković odigrao je i Miloš Kosanović.

Veselinoviću se u Srbiji dok je igrao za OFK Beograd predviđala velika karijera, a da bi sve moglo da pođe u tom pravcu govorio je i transfer iz Lansa u veliki ANderleht. Kako se u klubu iz Brisela nije najbolje snašao usledile su brojne pozajmice da bi prošlog leta završio u Mehelenu za koji je ove sezone postigao već 11 pogodaka.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter